• Kontaktai
  • Reklama
  • Apie mus
  • Prisijungti
  • Prenumerata
  • Privatumo politika
Penktadienis, 9 gegužės, 2025
No Result
View All Result
Anyksta.lt
  • Naujienos Anykščiuose
    • Politika
    • Bendruomenės
    • Verslas
    • Sveikata
    • Kultūra
    • Švietimas
    • Teisėsauga
    • Sportas
    • Gamta
    • Žmonės
  • Lietuvos ir užsienio naujienos
    • Nusikalstamų įvykių apžvalga
  • Gyvieji Anykščiai
  • Aukštaitiškas formatas
  • Vox Populi
    • Laiškai
    • Dienos sentencija
    • Komentaras
    • Balsavimo rezultatų archyvas
  • Laisvalaikis
    • Gamtos knyga
    • Konkursai
  • Anykšta TV
  • Veiklos Anykščiai
  • Ženklai ir žmonės
  • Premium Anykšta
  • Prenumerata
  • Skelbimai
  • Archyvas
    • Naujienų archyvas
    • Laikraščio archyvas
  • Naujienos Anykščiuose
    • Politika
    • Bendruomenės
    • Verslas
    • Sveikata
    • Kultūra
    • Švietimas
    • Teisėsauga
    • Sportas
    • Gamta
    • Žmonės
  • Lietuvos ir užsienio naujienos
    • Nusikalstamų įvykių apžvalga
  • Gyvieji Anykščiai
  • Aukštaitiškas formatas
  • Vox Populi
    • Laiškai
    • Dienos sentencija
    • Komentaras
    • Balsavimo rezultatų archyvas
  • Laisvalaikis
    • Gamtos knyga
    • Konkursai
  • Anykšta TV
  • Veiklos Anykščiai
  • Ženklai ir žmonės
  • Premium Anykšta
  • Prenumerata
  • Skelbimai
  • Archyvas
    • Naujienų archyvas
    • Laikraščio archyvas
No Result
View All Result
Anyksta.lt
No Result
View All Result

Savaitgalio diskusija: Kaip vertinate Anykščių kavinių ir barų lygį?

ANYKŠTA
2023-10-21
Naujienos
68
Dalintis FacebookDalintis Twitter

Anykščiuose veikia labai daug kavinių ir barų.Ar juose lankotės? Kaip vertinate klientų aptarnavimą, patiekalų bei gėrimų kainas, kokybę, viešųjų maitinimo įstaigų interjerą?

Jūsų komentarus išspausdinsime antradienio laikraštyje „Anykšta“.

Komentarai 68

  1. Pats geriausias restoranas says:
    2 metai ago

    tai Anyksciu vynines, untram aukšti.

  2. Piatra says:
    2 metai ago

    Man ti Marela pasmožyja bulbynių blynų, ale gryčia būna pilna dūmų.

  3. na says:
    2 metai ago

    manau,kad peliukai mauzeris ir sūsrskis iš Dvyračio žynių ,paskaitę komentarus, pasakytų ,kad daug durnių ant Anykščių.Na o,jeigu rimtai kalbant,tai pasiūlyčiau visiems,kurie piktinasi kavinių darbu patiems steigti kavines ir maitinti skaniai ir pigiai ,o gal dar galėtų įdėti ir nemokamus lauknešėlius į namus.O jeigu jau visai rimtai,tai gaminkitės patys namuose,Skanaus.

  4. VAVA (Virgilijus Vaidokavičius) says:
    2 metai ago

    Torto su kava patiekalas. 1 EUR ( torto gabaliukas 0,60 EUR ir kava su cukrumi 0,40 EUR). Valgytojų kiekis neribotas. Būtina išankstinė registracija feisbuke arba telefonu su tiksliu atėjimo paskanauti laiku Privačiuose Palemonos namuose 🙂

    Jūsų laukia tortas su kava 🙂 O gal ir su brendžiu 🙂

  5. VAVA (Virgilijus Vaidokavičius) says:
    2 metai ago

    Skaičiuojam savikainą. Bulvės Anykščiuose po 0,25 EUR/kg. Aliejus bulvinių blynų kepimui – 1,39 EUR/0,9 l. Dar grietinės su pakepintais svogūnais prie blynų reikėtų.

    Žodžiu, galim drasiai kad ir kasdien daryti bulvinių blynų festivalius Anykščiuose Palemonos privačiuose butuose pagal išankstines valgančiųjų registracijas. Ir maitinti žmogų kiekvieną už 1-2 eurų dydžio arbatpinigius. Mums pakaks. Vien iš arbatpinigių bulvinių blynų kepėjos užsidirbs arbatai po 2-4 tūkstančius eurų į rankas per mėnesį. O gal bulvinių blynų festivalius organizuosime ir kituose Lietuvos miestuose. Mes galim 🙂

    Mes – Palemona. Esu Palemonos vizijos kūrėjas ir vystytoja Virgilijus Vaidokavičius ( VAVA, Yakutta)

  6. Vava (Virgilijus Vaidokavičius) says:
    2 metai ago

    Norite pigiai ir skaniai valgyti – junkitės prie mūsų. Mes – Palemona. Mes – galingiausia ir įtakingiausia Europoje veslo – politinė strukyūra. Pas mus kava po 30-60 centų. bulviniai blynai su mėsa ir be mėsos po 1-2 eurus. Cepelinai irgi po 1-2 eurus 🙂 Ateitis Anykščiuose, Lietuvoje , Europoje, Pasaulyje priklauso mums – Palemonai 🙂

    Visada su Anykščiais – Jūsų nuolamkus tarnas – Virgilijus Vaidokavičius – VAVA – Yakutta 🙂

  7. Pastebėjimas says:
    2 metai ago

    Akivaizdu kad anykštėnai pietus valgo namie arba nešasi pietus iš ,,Norfos” kulinarijos skyriaus. Maitintis kavinėse daugeliui ne pagal kišenę, nes atlyginimai Anykščiuose mažesni nei šalies vidurkis. Kavinėse valgo daugiausiai savivaldybės bezdelnykai bei vienas kitas vietos verslo savininkas. Kavinės pilnos tik šiltuoju metų laiku ir per išeigines. Dėl to diskutuoti apie maistą ir aptarnavimo kultūrą nėra kam.

  8. Idėja says:
    2 metai ago

    Man atrodo pasiteisintų jei Juozas dviračių take prekiautų beliašais, važiuotų iš visos Europos valgyt Juozo beliašų , a jai Marijona dar netoliese kokia cukraus vata prekiautų nu būtų fantastika:) a jei Jakuta dar kur nors inkorparuot būtų net ne vyšnia, o labai didelė vyšnia ant torto:)

    • Anykštėnas says:
      2 metai ago

      Tavo žiniai Juozas galėtų vadovauti savivaldybės įsteigtai socialinei maitinimo įstaigai ne pelno siekiančiai, kurioje pietūs iš dviejų patiekalų ir nealkoholinio gėrimo stiklinė sumoje kainuotų iki 5 eur, o su anykštėno kortele galėtum sriubos kaušą gauti už 60 ct.
      Bet, deja, Tilto g. patalpos, įrengtos už ES paramos ir savivaldybės lėšas, skirtos socialiniam verslui vystyti buvusios rajono valdžios sprendimu išnuomotos komerciniam verslui ir atimta galimybė anykštėnams šalia miesto centro turėti dienos pietų ar gedulingų pietų paslaugų įstaigą, o vakro valandomis bendruomenės pobūvių salę prie vyno taurės ir deserto.

      • VAVA (Virgilijus Vaidokavičius) says:
        2 metai ago

        Tikrai galimybės yra. Tereikia registruot norinčius pigiai ir skaniai valgyti. Turi būti išankstiniai užsakymai. Turi būti visiems pasiūloma kaina pavalgyti mažesnė, nei žmogus namuose pavalgytų. Tai esmė. Mūsų orentacija – sriuba, antras patiekalas ir desertas už 2-3 EUR.
        Mes – Palemona. Palemona kuria gerovę 🙂

  9. +čia visi apie valgymą tai ir aš prisidėsiu. says:
    2 metai ago

    geriausia valgyti ,,žiburio”kavinėję,ne tik pavalgysi bet ir į infekcinę ligonine už paros pakliūsi .Tąip yra buvę rugpjūčio mėn bent keliems produktų valgytojams iš jų virtuvės

  10. Rimas says:
    2 metai ago

    Gaila nebera alaus baro Viktorija , ten budavo susirenka draugiska liaudis , visi pasikalba , jeigu kam sutrinka sveikata tai paeme uz parankiu parveda namo , o ryte paskambina ir pasiteirauja kaip sveikata , pataria ar nevertetu susitik aptart kas daryt kad liga toliau neprogresuotu , aptaria finansinius reikalus ir t.t.

  11. Deja says:
    2 metai ago

    Man labai gaila ,,Paukštuko pūgos” . Vienintelė buvo kavinė, kur nesarmata žmogų pasikviesti kavos puodeliui. Desertai ten buvo nuostabūs ir darbuotojos malonios.
    O kitur ką aš žinau… kaimas lieka kaimu. Gal tik SPA išlaiko lygį.

    • Rinvidas says:
      2 metai ago

      Jus ar buvote spa ..kad kalbate nebėra šėfo neber ir virtuvės

  12. Svėdasų Jadzė says:
    2 metai ago

    Kam brangu, ti daryt reik kaip aš darau. Nusižiūrėjo kiek muožna senesni klientu. Tadu užrakinta int kavini, atsitrenkia, spjauni bokalan i stovi. Šypsaisi. Svarbu žiuer akysna. Kas antras atiduodu bokalu.

  13. Juozas says:
    2 metai ago

    Mano nuomone pagal šios apklausos dalyvių komentarus labiausiai Anykščiams trūksta socialinio maitimo įstaigos su dienos pietumis ir vakarinių paslaugų užeigos-girdyklos su alumi ir priedais prie alaus užkandžių.
    Čia yra niša savivaldybės ir verslo bendradarbiavimui.

  14. Kolonija says:
    2 metai ago

    Po konservų valdymo ant kruopų vergams tik liks.

    • Nn says:
      2 metai ago

      Nubusk.

  15. Daigas says:
    2 metai ago

    O kodėl kultūros centro darbuotojai pietauja ne Pirmam Daige?

  16. Zosė says:
    2 metai ago

    Neturim šaibų po kabokes trintis,tai vertinam gerai…

  17. Ubagėlis says:
    2 metai ago

    O kaip Džiazu restoranai? Ar ten niekas neina? Pravažiuodama vasarą mačiau Tilto komplekse daug žmonių lauko terasoje sėdint. Gal kas gali papasakot koks ten maistas ir kainos? Kainos svarbu, nes anykštėnai uždirba mažiau nei vidutinis lietuvis. Aišku apie savivaldybę čia nekalbu

  18. Kava iš "Biržų duonos" says:
    2 metai ago

    Kažkodėl nieks nepamini „Biržų duonos”. Anykščiuose dabar būtent čia,ko gero,daugiausiai išgeriama kavos ir arbatos,suvalgoma daugiausia konditerijos gaminių. Jei ši įstaiga pradėtų čirškint blynus ir kepsnius,tai vietinėms kavinėms būtų liūdna. Netiesa,kad anykštėnai šykšti kavai ir nemėgsta pasižmonėti.”Biržų duonoje” sutiksi ir pradinukų,ir senjorų,eilėje rikiuojasi ir vietiniai,ir miesto svečiai. Anykščių kavinėms trūksta lankstumo,paprastumo ir nuoširdaus požiūrio į savo klientus.

    • Jo says:
      2 metai ago

      Suprastėjo kepiniai Biržų duonoje,kainos pakilo.Ankščiau kokybė tikrai buvo geresnė.Pardavejoms pagarba ir užuojauta.

      • Taip says:
        2 metai ago

        Ten, kur hidrinti aliejai ir daug cukraus, tikrai nėra sveiki gaminiai. Bet pati parduotuvės-kavinės koncepcija yra patraukli pirkėjams.

        • A says:
          2 metai ago

          Centras….stalai kompui…pagalvota…o ką į burną….

  19. Anykštenė says:
    2 metai ago

    Nėra ir nebus,kad kavinės gamintų normalų maistą.Visi makaluoja.

  20. Jonassas says:
    2 metai ago

    Maistas prastas ir alaus normalaus nera

  21. Keksas says:
    2 metai ago

    Jeigu moki grot, dainuot, ar šokt nereiškia ,kad skaniai gaminsi tinka Anykščiams, bet subalansuota visiems:)

  22. Rimas says:
    2 metai ago

    Kaviniu uztenka , bet nera alaus baro kur butu galima susirinkus su draugais pabendraut prie alaus bokalo , Ramybej buvo , o gal ir dabar yra , gal kas zinot , parasykit.

    • Indrė says:
      2 metai ago

      Yra, prie Cukrės kavinukės šalia yra alaus baras

  23. Lankytoja says:
    2 metai ago

    Man skaniausias maistas tai Perino,Mandri puodai ir Juna.Niekam niekada nerekomenduociau Erdves

  24. Rima says:
    2 metai ago

    Anykščiuose labai skanūs sušiai ir kiti patiekalai restorane Naha Sushi & Asian Fusion.
    Kainos nesikandžioja. Kas nebuvote rekomenduoju.

    • Ramunas says:
      2 metai ago

      Na maistas gal bet nei pristatymo nėra, ir bendravimo kultura padavėju baisu

  25. Svedasu Jadze says:
    2 metai ago

    Svedasys yr gera kavine ale nedyrba kožnu dienū. Rajke prijimt rajona tarybaj sprendymū kad visas kavines, valgykla ir panašes užejgas vejkt kožnū dienū, je ne tejp kad užraša unt durū lapely ksad užusakyta kavine ir ana mėnasejs nevejkia.

  26. Evaldas A. says:
    2 metai ago

    Uzdare Vyno gamyklos valgykla ir dingo skanus ir pigus maistas. Ten buvusio gaminamo maisto nera kam lygintis Anyksciuose. Nei viena kavine nepagamina tokio skanumelio kaip buvo toje valgykloje.

    • Dalia says:
      2 metai ago

      Pritariu, visa kita nevartotinas.

  27. Ne gurmanas says:
    2 metai ago

    Po tų bukų šimonytinių-kovidinių draudimų,kai neskiepytieji buvo neįleidžiami, ir po infliacijos šuolio į kavines užsukama žymiai rečiau.Pigiai ir pakankamai sočiai pavalgyti Anykščiuose ,prisipažinkim,nėra kur. Jaunimėlis mielai šlamščia bevertes picas,kebabus ir makaronus.O suvalgyti paprastą kepsnį, padorią porciją sriubos ,bulvinių blynų ar cepelinų nelabai įmanoma. Anykščiai neturi jokios valgyklos,kur iki 15val. būtų įperkami pietūs darbininkui,moksleiviui ar senjorui.Į mokyklų ar proftechninės valgyklas vidurdienyje patenka retas pašalinis.Anykštėnai negauna tokių pajamų,kad jiems reiktų „Stiklių” ar „Pacų” restoranų gurmaniškų patiekalų. Mielai lankomės Lenkijos užeigose: porcijos didžiulės, skanu, o ir kainos nesikandžioja.”Nykščio namuose” skanu,tvarkinga,bet brangoka. „Perino” anksčiau,kaip sakoma , buvo geriau.SPA restorane daug reklamos,pagyrų,bet kuklokos porcijos. Kavinių savininkai pradžioje kažkaip stengiasi, bet paskui gerokai apsileidžia dėl kainų, del paslaugumo, dėl meniu, dėl kokybiškų patiekalų: būtent todėl seniai neinam į pvz.” Erdvę „ar „Violą.” Lankytojų neapgausi,-kai vietoj sūrio naudojamas sūrio gaminys, kai atnešami keli susitraukę blyneliai ar jokio skonio nebeturintis vištienos kepsnys,daugiau į tokią maitinimo įstaigą nei pats eisi,nei kitam patarsi.Juk namie pats skaniau sugebi pasigaminti.

  28. Patarėjas says:
    2 metai ago

    Dariui atsakymas. Jei sugebėjai butą prie profkės nusipirkti, tai gal sugebėsi ko nors ten ir paklausti dėl valgyklos. Arba užeik į mokyklą ir pasiteirauk. Niekas per galvą neduos.

  29. Keliautojai says:
    2 metai ago

    Anykščiuose tai visokių kavinių, picerijų pakanka, reikia tik, kad būtų normalios kainos ir aptarnavimas kultūringas. Bet kas pasirūpins atvykstančių į rajoną svečių poreikiais miesteliuose? Per TV vienoje laidoje apie Troškūnus buvo prisigirta kaip skaniai čia galima pavalgyti. Melas. Neseniai važinėjome, visur Troškūnuose ieškojom tokios užeigos ir neradome, alkani išvažiavome. Svėdasuose ant didžiulio mūro kabo iškaba, kad ten yra kavinė „Pas Gedą”, bet ji neveikia jau kelinti metai, ant durų užrašas skelbia, kad kavinė yra užsakyta. Kokie svečiai kelis metus laiko kavinę užsakytą ir kitų neįsileidžia?

    • Traškūnas says:
      2 metai ago

      tik arielkas mažna išgert arba molio Žveryne ikalt. Užkandu sava raikia atsnešt. Yra dar tokia knaipė prie laidojima namų, bet ana tik ryte ir vakare kiek žinau aptarnauja.

  30. Darius says:
    2 metai ago

    Ar pašaliniam žmogui galima proftechninės valgykloje pavalgyti? Nusipirkau butą šalia, dėl to toks klausimas kilo.

  31. Juozas ne Juozas says:
    2 metai ago

    Kadagynė prie turgaus galėjo būti normali užeiga, patiekalai buvo neblogi. Bet juk ten pijokų irštva pasidarė. Mėlynanosiai susirinkę pliaupia alų, keikiasi, triukšmauja, kavinėje baisiai smirda šlapimu, alumi. Dabar iš viso ten jokio normalaus šilto maisato negausi, tik užkandos prie alaus. Anykščiuose reikėtų normalios, pigios valgyklos kur nors miesto centre, kad galėtum greitai, skaniai ir pigiai užvalgyti. Tokių valgyklų bent keletas yra Utenoje.

  32. Vida says:
    2 metai ago

    Sekmadieniais atvaziave i turgu is Troskunu su drauge butinai aplankome kavine „Kadagyne „kur buname maloniai sutinkamos ir aptarnaujamos , atsiranda vis nauju draugu ratas , uzsimezga pazintys ,maistas labai skanus ir patiekiamas sviezias ka tik pagamintas , o ir kaina prieinama , klientai matosi nuolatiniai buna , nes vieni kitus pazista ir vardais vadina .

    • Pastabi says:
      2 metai ago

      Anykščiai ne Vilnius, bet jau kainos labai artimos. Nelabai suprantu kaip galima mokėti už salotas 7 ar daugiau eurų, o pvz. už antrą patiekalą iš žuvies 17 eurų?! Tai kiek tuomet reiktų uždirbti, jei valgytumei ne tik salotas, bet ir sriubą, ir antrąjį patiekalą? O jei dar ateitumei su šeima papietauti? Oi prasilenkia „maitintojai” su savo norais ir žmonių galimybėmis…

      • Dalia says:
        2 metai ago

        Tai gal savininkai vilniečiai tad ir kainos vilnietiškos

    • Nėrijus says:
      2 metai ago

      Cigarečių alaus ir vėl autobusa ir namo jonas šaunuolis

  33. vietinis says:
    2 metai ago

    pasilgstu gero namynio normalaus maisto dingo bulvynei blynai guliasas na gerai paruosto maisto truksta panevezi ligonines kavinei guliasas grazi padori porcija 3,70 tegul cia kainuotu 6 bet kad jo nera

  34. uoj says:
    2 metai ago

    man aktualu pietūs mesto centre. 15 metų normaliai valgiau Vyno valgykloje, nors maistas buvo ir kiek monotoniškai pabodęs, bet kokybiškas. Kavinėse tragedija- arba dėl kainų ir porcijų santykio, arba dėl skonio, kokybės. „iš bėdos” pakenčiamai Seklyčioje, bet dažnai normalių ( mėsos) dienos pietų pritrūksta, lieka tik sintetiniai blyneliai, kurių ir Maximoj pilna… Ir viena globali VISŲ kavinių bėda- nėra jokio maisto netoleruojantiems pieno laktozės produktų. Grietinė, grietinėlė, lydyti sūriai, sviestas ir dar visoks neaiškus marmalas ant kepsnių- net plaukia viskas…

  35. X says:
    2 metai ago

    Viskas ok., tik laaaaaabai brangu.

  36. Cekava says:
    2 metai ago

    ,,Mandri puodai” buvo nieko. Dabar kritusi kokybė. O ir koks sienų baisumas. Kaip kolchozo valgyklose. Bet bendrai Anykščiuose geriau negu Utenoje, Molėtuose. Brangiau žinoma, bet kavinių ir barų yra iš ko rinktis.

    • as says:
      2 metai ago

      Nežinau dėl maisto kokybės, bet interjeras dabar tikrai nuostabus. Kolchozo valgykloje buvo kičas ir aliejinai dažai, dabar stilinga. Nors gražiausia Industrijoje.

    • Laima says:
      2 metai ago

      Prie ko čia sienos,ar buvo klausimas apie interjerą.

      • Laima says:
        2 metai ago

        Prie ko čia sienos,ar buvo klausimas apie interjerą.

        • Ona says:
          2 metai ago

          Kai ,,Mandruose puoduose” kainos kaip sostinėj, tai norėtųsi irr nekolchozinių sienų, o estetiškos aplinkos. Pastatas labai geras, bet kavinę matyt puošė virtuvės darbuotojai

          • As says:
            2 metai ago

            Todėl sienos ir yra estetiškas. Reiškia viskas gerai

  37. Rekomenduoju says:
    2 metai ago

    Tik už ,,Nykščio namus” ! Labai gera virtuvė, aptarnavimas, nepriekaištingai švaru

  38. Vaiva says:
    2 metai ago

    Anykščiuose labai brungu. Ypač ,,Palaimoje”. Tačiau maistas ką aš žinau… tokių pinigų tikrai nevertas. SPA Anykščiuose tikrai daug skaniau. Tik vaikai nuolat klykauja, susikalbėti negalima. Bet tai jau supermamyčių problema.

    • Daiva says:
      2 metai ago

      Normalūs restoranai Vilniuje vaikų neįleidžia, tai turėtų būti ir Anykščiuose.

    • Ramualda says:
      2 metai ago

      Vaiva tu supranti kas yra geras maistas manau nelabai. Palaima yra aukščiausias lygis. Spa tu neligink kad skanus maistas gal buvai senai…nebėra normalaus ševo išėjo dabar ten fui kaip suprastėja

  39. Angelė says:
    2 metai ago

    Man patinka ,,Nykščio namų” kavinė. Maistas labai kokybiškas, skanus. Ir padavėjai nesusiraukę. Ne taip, kaip ,,Seklyčioje” kur atrodo kad pasavėjoms nuolat skauda dantis.

  40. Anykštėnė says:
    2 metai ago

    Anykščių kavinėse laaabai brangu. Kava, maistas – tokios pačios kainos kaip Vilniuje ar Palangoje. Kosmosas.

    • Bo Anykčei says:
      2 metai ago

      yra kurortus

  41. (⁠☞⁠ ͡⁠°⁠ ͜⁠ʖ⁠ ͡⁠°⁠)⁠☞ says:
    2 metai ago

    Iki pandemijos praktiškai kiekvieną dieną pietaudavau kavinėse,o savaitgaliais ir vakarais irgi pasisėdėdavom kavinėse.

    Per pandemiją dėl savaiminių priežasčių kavinių teko atsisakyti,pradėjau pats gamintis,youtube ieškoti receptų. Kas išėjo į naudą – išmokau pats gaminti.

    Po pandemijos jau nebegrįžau į kavines,per pastaruosius metus turbūt vos porą ar trejetą kartų tebuvau kavinėse. Bet užtat kiek pinigų atlieka atsisakius kasdienių pasisedėjimų kavinėse. Kas mėnesį lieka „lišnų” kažkur 400€.

    Šituo aspektu pandemija ir visi draudimai išėjo tik į naudą atsikratant žalingo įpročio leisti pinigus vėjais.

    • St says:
      2 metai ago

      Manau,ne vienas tu.dar dadeciau nuo saves apie maisto sviezumo,ne viena karta teko nusivilti kavines ddl maisto sviezumo,arba susiraukusiu padaveju.

  42. 5 puodeliai says:
    2 metai ago

    Valstiečiai atidarė kavinę. Bitvinską pakvietė, davė kavos.

  43. Galite says:
    2 metai ago

    Patys pereiti,paimti interviu iš savininkų ir darbuotojų, klientų .tuomet atlikti analizę ir spausdinti.o dabar norit gandų ir ypač nepatenkintų vertinimo.

    • O tu says:
      2 metai ago

      Parašyk gerą vertinimą. Tik savo pavarde žinoma.

      • Detektyvas says:
        2 metai ago

        Bitvinskai, čia tu?

Kitas įrašas

COVID-19 statistika: 330 naujų atvejų, mirčių išvengta

Panašūs straipsniai

Savaitgalio diskusija: Ko trūksta Anykščių miesto parke?

2025-05-09
0

Jau beveik 20 metų Anykščiai siekia kurorto statuso ir nesugeba susitvarkyti miesto parko teritorijos. Tikėtina, kad gražesnio miesto parko teks...

Už sunaikintą natūralią pievą galima gauti baudą

2025-05-09
3

Natūralios pievos ir ganyklos – tai neatskiriama Lietuvos biologinės įvairovės, kraštovaizdžio ir kultūros dalis. Šios ekosistemos atlieka svarbų vaidmenį gamtoje...

BNS nuotrauka

Skaitytojas skundžiasi, kad išjungus šildymą – šalta

2025-05-09
3

Šį penktadienį į redakciją paskambinęs Anykščiuose renovuotame  daugiabutyje gyvenantis   skaitytojas skundėsi, kad Anykščių rajone nutraukus šildymo sezoną namuose yra šalta.

Jis...

Raguvėlės bibliotekoje – paroda, skirta rašytojo Antano Drilingos jubiliejui

2025-05-09
1

Šiandien, gegužės 9 dieną, Raguvėlės bibliotekoje atidaroma spaudinių paroda "Blyksniai“ rašytojo Antano Drlingos 90-ies metų jubiliejaus proga.

A. Drilinga gimė 1935...

Anykšta TV:

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite:

Naujienos

Savaitgalio diskusija: Ko trūksta Anykščių miesto parke?
Už sunaikintą natūralią pievą galima gauti baudą
Skaitytojas skundžiasi, kad išjungus šildymą – šalta
Raguvėlės bibliotekoje – paroda, skirta rašytojo Antano Drilingos jubiliejui
Savaitgalį numatomos šalnos
Padangos – tipai, priežiūra ir pasirinkimas

Apskrities nusikalstamų įvykių apžvalga

Gegužės 8 dienos apskrities įvykių apžvalga
Gegužės 7 dienos apskrities įvykių apžvalga
Gegužės 6 dienos apskrities įvykių apžvalga
Gegužės 5 dienos apskrities įvykių apžvalga
Gegužės 4 dienos apskrities įvykių apžvalga
Gegužės 3 dienos Utenos apskrities įvykių apžvalga

Lietuvos ir užsienio naujienos

A. Veryga: vėl balsuojant dėl A. Dudėno, „valstiečiai“ išliktų nuoseklūs
Nuo mokyklų iki parduotuvių kasų: šiandien prasideda pavasarinė „Maisto banko“ akcija
Pasaulio lyderiai sveikina naująjį popiežių Leoną XIV
Lietuviai ir toliau labiausiai pasitiki ugniagesiais
Amerikiečių kardinolas Robertas Francis Prevostas išrinktas popiežiumi Leonu XIV
Lietuvoje minima Europos diena, Vilniuje bus atidengta lentelė R. Šumano deklaracijai

Laikraštis

Svarsto, kaip padėkoti dėkotojams (Nr. 33, 2022-04-30)
Saulės jėgainių parką savivaldybė statys aerodromo teritorijoje (Nr.31, 2022-04-23)
Anykščių kultūra išpopuliarėjo Indonezijoje (Nr.30, 2022-04-16)
Kario paminklas Kurkliuose nudažytas Ukrainos vėliavos spalvomis (Nr.29, 2022-04-12)
Jei ne švietimas – Anykščių rajonas muštų indekso dugną (Nr.28, 2022-04-09)
Iš Tarybos darbotvarkės išbrauktas 21 klausimas (Nr.26, 2022-04-02)
Restoraną ant Šventosios kranto numatyta nuomoti už kuklią kainą (Nr.25. 2022-03-29)
Anykščiuose ukrainiečius šokiravo atlyginimo dydis (Nr. 24, 2022-03-26)

Vietovės ir žmonės

Mačionių kaimas patrauklus verslui ir poilsiui
Mikieriai ir nuostabusis Leika
Skiemonyse tuščių sodybų beveik nelikę
Nuo melioracijos išsigelbėjo pakišdamas revoliucionierių
„Nebėr Jurgiškio…“
Žiogų kaime Žiogai negyvena
Levaniškiuose užpuolė šunys
Vaikystės pievose prezidentas gano aubrakus

skelbimas žiūrėk

skelbimas žiūrėk

Apklausa

Ar nereikėtų vėl pradėti daugiabučių šildymo sezono?

Rezultatai

  • Balsavimų archyvas

PRENUMERATA

PRENUMERATA

Jaros prekyba

Jaros prekyba

Anyksciu baldai

Anyksciu baldai

Anyksciu kredito unija 300×250@2x

Anyksciu kredito unija 300×250@2x

Husquarna atsinaujinkite

Husquarna atsinaujinkite

Baneris bulves

Baneris bulves

800x800_AGROBITE_LT

800x800_AGROBITE_LT

AKC BANERIS

AKC BANERIS

AMC baneris

AMC baneris

Anyksciu vandenys_ logotipas

Anyksciu vandenys_ logotipas

baseino bangenis stovykla

baseino bangenis stovykla

Anyksciu siluma 300×250@2x

Anyksciu siluma 300×250@2x

Anyksciu kvarcas 300×250@2x

Anyksciu kvarcas 300×250@2x

Anyksciu komunalinis ukis 300×250@2x

Anyksciu komunalinis ukis 300×250@2x

akksc.lt

akksc.lt

Anyksciu ismanioji tv 300×250@2x

Anyksciu ismanioji tv 300×250@2x

Projektą „Legenda: gyvieji Anykščiai – 2025“

10 000 Eur iš dalies finansuoja

Medijų rėmimo fondas.

anykta.lt logo
  • Kontaktai
  • Reklama
  • Apie mus
  • Prisijungti
  • Prenumerata
  • Privatumo politika

© Anykšta, tel/faksas (8 381) 5 94 58, reklamos skyrius +370 686 33036, el. paštas anyksta@anyksta.lt
Portalas www.anyksta.lt talpinamas UAB „Interneto vizija“ serveryje

No Result
View All Result
  • Naujienos Anykščiuose
    • Politika
    • Bendruomenės
    • Verslas
    • Sveikata
    • Kultūra
    • Švietimas
    • Teisėsauga
    • Sportas
    • Gamta
    • Žmonės
  • Lietuvos ir užsienio naujienos
    • Nusikalstamų įvykių apžvalga
  • Gyvieji Anykščiai
  • Aukštaitiškas formatas
  • Vox Populi
    • Laiškai
    • Dienos sentencija
    • Komentaras
    • Balsavimo rezultatų archyvas
  • Laisvalaikis
    • Gamtos knyga
    • Konkursai
  • Anykšta TV
  • Veiklos Anykščiai
  • Ženklai ir žmonės
  • Premium Anykšta
  • Prenumerata
  • Skelbimai
  • Archyvas
    • Naujienų archyvas
    • Laikraščio archyvas

© Anykšta, tel/faksas (8 381) 5 94 58, reklamos skyrius +370 686 33036, el. paštas anyksta@anyksta.lt
Portalas www.anyksta.lt talpinamas UAB „Interneto vizija“ serveryje

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In