Anykščių socialinės globos namų Svėdasų padalinyje šį mėnesį gyventojams buvo suorganizuota maisto gamybos edukacija „Karka su troškintais kopūstais“.
Kaip skelbia įstaiga, edukacija vyko gamtoje, o maistas buvo gaminamas kazane.
„Gyventojai noriai talkininkavo vyriausiajai slaugytojai, ruošiant maistą. Darbuotoja papasakojo, kaip ankščiau žmonės gamindavo ir kokį maistą dažniausiai valgydavo. Gyventojai taip pat prisiminė, kaip jie gamino ir kokius patiekalus labiausiai mėgo. Vėliau visi ragavo kopūstų troškinį su karka ir džiaugėsi, kad gali prisiminti jaunystės laikus“, – rašoma pranešime.
ne prikazanęe
Dziugu kaip darbuotojai dziugina senelius.
Šaunuoliai! Pas jus žmonės gyvena pilnavertį gyvenmą!
Mano sesuo ten gyveno , tai labai buvo patenkinta , malonus personalas , geras maistas .
tai grubus maisto gamybos soc. įstaigoje pažeidimas. Turėtų susidomėti institucijos
jeigu partija leido, tai ir institucija, kontroliuojanti maisto ruošimo ir tiekimo vartojimui higienos ir sanitarijos klausimus nieko čia neras. Nereikia čia dėl to pavydėti, kad seneliams karką su kopūstais ištroškino.
Nebūk, kaip valstietis ir neieškok kirminų asfalte
Domekis domekis,gal likimas gali lemti atsidurti senelių namuose,niekas nežino..institucija tu
Vire vire koše visas bobas atsiloše. Guli diedai pilvus išvirte prie Alaušo nuvirte 🙂
Ir aš tin buvau, per tvoru žiūrėjau, nieka burnoj neturėjau…
Smulkmena, bet maloni širdžiai. Bravo Svėdasai!